Eli kovasti paljon onneksi olkoon ruotsalaisille! Hieno peli, siis ruotsalaisten puolelta. Olivat selvästi parempia, kun taas suomalaiset arkaili ja huitoi miten sattuu.

Nyt on sitten kaupungissa isot bileet. Sergels Torg saattaa olla pullollaan :) Multa jää nyt ne juhlat väliin, koska ajattelin kirjoittaa tänä iltana - kyllä, sitä yhtä yliopistojuttua jonka nimi alkaa muistaakseni geellä. Eiköhän sen nää huomisesta DN:stä sitten, mikä oli meininki. Ja ruotsalaisethan perinteisesti osaa juhlia!

Myös eilen oli hieno päivä, koska pääsin ekaa kertaa liikkumaan kunnolla nuhaisuuteni jälkeen, ja jopa jaksoin hienosti. Lisäks oli kiva ilta, istuttiin Soililla iltaa sen kämppisten, muutaman kaverin ja poikaystävän kanssa. Sai snackaa svenskaa, mahtavaa! Se jopa sujui, ainakin muutaman viininsiemauksen jälkeen ;) Kun ei jännitä niin mikäs siinä. Kielten oppiminen natiivien seurassa on niin siistiä, siitä saa sellaiset kiksit että. Kun ymmärtää ja oppii uusia ilmauksia (eilinen uusi oli skitkul, jolla Fredrik kuvaili muutaman viikon päästä järkättäviä housebileitä) ja pystyy vielä saamaan aikaan jonkinlaisen keskustelunkin. Tuli fläsäreitä Saksasta, hmmm, ja vähän ikäväkin. Mutta oon onnellinen täällä, mahtavaa saada kokea näitä juttuja.

Ai niin: Mut myös kutsuttiin niihin parin viikon päästä järkättäviin housebileisiin. Soilin Fredrik kuulemma hoitaa vipit. Hipihipi, sitä odotellessa! Ja kuten sanottu: ruotsalaisethan osaa juhlia.