Ruotsalaista poppia, Svensk Pop, eilen Allhusetissa. Hohhoijaa ja huhhuh. Nimi antaa olettaa luvassa olevan jotakin pilke silmäkulmassa väänettyä mutta taitavasti soitettua indiemenoa, mutta mitä vielä. En kenties koskaan, ainakaan erityisen pitkään aikaan, ole kuullut mitään noin kehnoa. Aih.

Joka tapauksessa ilta oli muuten mainio (rauhaisaa tarinointia) - aina siihen saakka, kunnes aloin tavata aikataulua ja tehdä lähtöä kotiin. Eikös siinä joku känniääliö keksi että istun pöydän ääressä yksikseni. Tuli kylkeen kiinni utelemaan, mitä oon tekemässä kun baari menee kiinni. Luin aikataualua urheesti enkä välittänyt sen solkkauksesta sen enempää, ja tää taukki sanoo vielä että du kan låtsas läsa så mycket som du vill. No haloo, etkö tajua, evvk, lähe kotiis selviämään. No okej, menee taas tähän samaan baariavautumiseen kuin joskus viimeksi, mutta kun. Tää on niin tätä. Missä ne oikeet tyypit on!? (hehee...;)

Tänään sitten ehkä kenties Debaseriin kuuntelemaan toivottavasti laadukkaampaa indietä. En tiedä. Viimeiset viisi tuntia auringossa saivat kyllä pikkukissan raukean väsyneeksi... Ja sitä paitsi: huomenna olis parempi olla iskussa. Ja gradukin pitäis oikolukea.