Johdanto. Hehee, sellasta se on se elämä, välillä se myös hymyilee. Eilen nimittäin lähetin rakkaan ison geeni osoitteeseen [email protected], mikä sananmukaisesti tarkoittaa, että gradu on valmis nyt. Tänään olenkin ollut onnellinen, täytyy sanoa. Oli niin ihanat pari päivää Tampereella, että mikäpä tässä onkaan ollessa.

Analyysi. Käsin tosiaan Tampereella asti palauttamassa tekeleeni, ja siinä sitä olikin taistelua. Ikuinen kiitos E-ystävälle, joka kärsivällisesti auttoi saamaan kaiken aineiston skannattua ja tiedostot tallennettua oikeaan muotoon. Ilman sua en olis saanut koko gradua proffalle asti!

Tampereella oli muutenkin mahtavaa nähdä ystäviä kunnolla pitkästä aikaa. M&A-kaksikon maittavaa italialaisruokaa tuli taas nautittua, ah ja voih, olipa hyvää. Kiitos myös siitä! Lisäks käytiin illalla Hervannassa järven rannalla paistattelemassa auringossa - Suomen kesä on kaunis, ei voi muuta sanoa. Sitten vietettiin vielä koti-iltaa kaksikon E&A kanssa, löhöiltiin ja kateltiin Lostia. Mahtavaa sekin, en todella liian pitkään aikaan ole ottanut noin rennosti noin hyvässä seurassa. :)

Tänään Hyvinkäälle tultuani vietin vielä tosimukavan iltapäivän Paun ja Een kanssa, niin ja tietysti Herra Kiukun. Aikuisilla (ai mekö muka? heh) oli puitavaa ja puhuttavaa, ja siitäkös ei Herra Kiukku tykännytkään. Parkui melkein koko ajan, väsynyt, nälkäinen ja huomionkipeä. ;)

Johtopäätökset. Ystävät on rakkaita, ja (minun oma) elämä on elämistä varten tässä. (Ja kuten Iso-Vee sanois, jos ei ole omaa niin eletään toisten - siis onneksi mulla tosiaan on ikioma). Vaikka tän analyysin tulos tosiaan vaikuttaa aika banaalilta, siinä riittää pienelle päälle pohdittavaa ihan tarpeeksi.