lauantai, vasyttaa eika oikein huvita. tultiin juuri arcadesin shopping centeriin, koska kaupungissa on tahan aikaan kurjaa. ja pelottavaa. viikkoja on kulunut tuosta viimeisesta, ja kai tassa jotain on tapahtunutkin.

* taskuvarkaat * kalenteri lahti laukusta, kun tuli ryysis. keskityin laukkuni sijaan repimaan tyyppien kasia ulos taskuistani.

* juttujen myyminen * tokkii. vastaus on liian usein, ettei afrikkaa mahdu kongoa enempaa. pateettista. kirjoittanut olen kuitenkin.

* unza * hallitus avasi university of zambian kuukauden tauon jalkeen. tapaus on historiallinen, silla kuukauden paasta on vaalit ja tahan mennessa unza on aina ollut kiinni vaalien aikaan. etteivat mellakoisi, liian fiksut. niin, ja lazarus paasee jatkamaan opintojaan, mista olen erityisen iloinen.

* suomeen paluun suunnittelu * toita on vahan tiedossa, pirkanmaallapa taas, missas muualla. hm, kampasta ei tietoa, mutta ei auta stressata. go with the flow. menen ehka myos yliopistolle takas. we'll see.

* abject poverty * kavereilla ei ole rahaa bussilippuihin, saati limppariin, jos sita tekee mieli. itse ostin eilen 15 euron kengat, lankkari. maailma ei ole niin kuin sen pitaisi.

*suomea puhuva sambialainen * rasta-mokkis, vuosikausia suomessa, soljuva suomen kieli ja kaunis aani. sambian bob marley, onneksi tavattiin.

*pakolaisleiri* huomenna kohti pohjoista, maanantaina leirille. en tieda mita odottaa, mutta luulen etta pitaa olla vahva.